18 november 2013

Ur en löpares dagbok

Torsdag 14 november

Vaknade. Hade hemstudier idag. Drack kaffe. Surfade lite. Stack ut och sprang. 9 km. Första passet efter Borås 6h. Det kändes bra. Åt frukost. Gick och fick massage. Det var skönt. Gick på fotvård. Hon sa att jag hade fina fötter. Åt lunch. Idisslade på soffan. Jobbade lite med taktikuppgiften. Åt middag. Somnade.


Fredag 15 november

Vaknade. Drack te. Surfade lite. Hittade en snygg regnjacka. Gick till skolan. Träffade Majros och Svartöra. Föreläsning. Tråkigt. Fantiserade om att springa i skogen om våren. Skolan slutade. Gick hem. Åt. Idisslade på soffan. Tänkte springa. Somnade. Vaknade. Tänkte springa. Det regnade ute. Åt. Idisslade på soffan. Kände mig fet. Tänkte springa. Surfade. Tittade på regnjackan igen. Beställde den. Tog en promenad. Köpte glass. Tittade på fotboll. Åt glass. Punch-russin. Vi förlorade. Somnade.


Lördag 16 november

Vaknade. Hade ont i huvudet. Drack kaffe. Drack treo och resorb. Idisslade på soffan. Tänkte springa. Fint väder. Fortfarande ont i huvudet. Brukar få det strax före mens. Någon slags vätske/mineralobalans, och det blir inte bättre om jag springer. Tittade på slalom. Gick till affären. Köpte lite mat. Gick in på Lindex och provade byxor. De var antingen för korta, för stora i midjan eller för tighta över låren. Varför finns det inte byxor till en som är lång som en fotomodell, har lår som rymmer muskler, har en rumpa som tål att klämmas på och inte lider av bukfetma??? Gick hem. Surfade. Åt. Idisslade på soffan. Surfade. Hittade trevliga jackor och tröjor. Och skor. Tänkte springa. Tänkte att jag gör det imorgon istället. Åt godis. Fick ont i magen. Idisslade på soffan. Somnade.


Söndag 17 november

Vaknade. Fint väder. Blåsigt. Ont i huvudet idag också. Blev sur. Magen var också bubblig. Måste sluta äta godis. Drack kaffe. Surfade. Tittade på några snygga merinoulltröjor. Skänkte pengar till de tyfondrabbade barnen i Filippinerna istället. Började skriva på ett blogginlägg; skorecension. Tittade ut. Fortfarande fint väder. Gjorde klar min taktikuppgift. Huvudet kändes bättre. Snart ska jag ut och springa, ska bara först... Tittade lite på "Amazing Race". Jag vill resa ut i världen. Någon som vill resa tillsammans med mig? Att det ska vara så svårt att ta på sig löparkläderna...

Åt en sen frukost/lunch. Bytte om. Stack ut och sprang. Det blev en sväng på Djurgården. 11 km. Solen började gå ner. Fullmåne. Kändes bra. Fotograferade, och det är de bilderna som man ser i detta inlägget. Kom hem. Stretchade. Duschade. Åt middag. Idisslade på soffan. Somnade. Drömde. Rymde. Åkte till Oslo. Ställde upp i Bislett 24h. Sprang 25 mil och vann. Fick åka till USA. Blev erbjuden en start i Western State 100 miles. Ett härligt lopp. Fint väder. Träffade Scott Jurek. Åkte till Marocko. Startade i Marathon des Sables. Fick sand i skorna. Det var inte skönt. Hittade en oas där jag kunde tvätta fötterna. Stannade kvar där. Fick syn på en kamel som jag red på in i solnedgången.


Måndag 18 november

Vaknade. Ingen huvudvärk. Somnade om. Vaknade. Drack te. Mulet väder. Surfade lite. Tittade på några snygga jackor och tröjor. Bestämde att jag måste springa 10 mil innan jag får beställa något. Stack ut och sprang. 9 km. Hittade några nya stigar. Lerigt. Skönt. Stretchade. Duschade. Åt frukost. Packade väskan. Gick till skolan. Tenta idag. Det ska nog gå bra.
Om du vill titta på orginalet "Ur en kos dagbok"...

 4 kommentarer:

  1. Tack Martin :) Var hemma hos en kompis för ett tag sedan och hittade boken "Ur en kos dagbok" som jag började läsa ur. Sedan har den berättelsen hängt kvar i bakhuvudet.

    SvaraRadera
  2. Känner igen mig....
    /Ida

    SvaraRadera