16 augusti 2014

Bloggen fyller 1 år!

Idag fyller bloggen 1 år! Hipp hipp hurra!!! Hade hoppats att fira det med ett härligt långpass på Billingen, men en fot och ett regnområde ville annat. Så ni får nöja er med ett axplock av bilder som representerar det gångna året.

För ett år sedan gjorde jag ett försök att springa Skövde 24h
Mycket har hänt under detta året, men jag tänkte inte göra någon nostalgisk resa. Det sparar jag till min "Race report 2014". Det blir istället en presentation av hur jag tänker utveckla bloggen framöver.De inlägg jag fått mest positiva kommentarer på är de från mina långpass längs olika vandringsleder. Det är kul att höra att de inspirerar läsare till att själva springa ut bland stigarna, och jag lovar att jag kommer att fortsätta med dessa inläggen så snart min fot tillåter.Jag får också många läsare av mina recensioner. Här ska jag verkligen försöka bättra mig och skriva fler. Jag har ganska många som är på idéstadiet, men de tar lite tid att skriva.
Jag får också positiva kommentarer om mina foton. Det är kul eftersom jag tycker om att fotografera och ser det som en del av min träning. Jag kommer därför att fortsätta att bygga mina inlägg runt mycket bilder eftersom det inspirerar mig.


Inlägg som jag själv gillar att skriva, och som fått många reaktioner, är de där jag reflekterar och försöker definiera olika uttryck som vi löpare använder oss av, t.ex. långpass och terränglöpning. Dessa har hittills varit taggade som "reflektioner", men för att särskilja dem kommer jag nu att tagga dem "mina begrepp och definitioner". Jag har några på gång, bl.a. om vad vi menar med träning och om varför vi tränar.
Jag jag upptäckt att den ursprungliga taggningen behöver kompletteras och uppdateras för att bli tydlig. Så här kommer det att se ut snart.

"Inspirerande långpass" - rapport från härliga turer i skog och mark
"Inspirerande vardag" - ibland kan vardagen ge inspiration
"Inspirerande natur" -  precis vad det låter
"Tillsammans" - turer och aktiviteter tillsammans med andra likasinnade
"Skogssniglar & Vildvittror" - inlägg om min egen lilla "klubb""Min dagsform" - rapport och tankar om hur kropp och huvud känner sig
"Skador och rehab" - rapport om och hur jag behandlar eller förebygger mina skador
"Målsättningar, planering och analys" - målsättningar, tävlingar, träningsupplägg, summering mm
"Insikter" - lärdomar och insikter som jag gjort efter många års erfarenheter och misstag
"Race report" - rapporter från tävlingar och andra lopp
"Recensioner" - om prylar, skor och kläder
"Mina tips och trix" - här delar jag med mig av mina kunskaper och erfarenheter
"Mina begrepp och definitioner" - jag reflekterar och reder ut vad jag menar med vanliga begrepp
"Tankar och reflektioner" - funderingar och iakttagelser av omvärlden i största allmänhet
"Årstiderna" - inlägg som hyllar våra årstider och andra naturfenomen
"Övrigt och annat" - det som inte passar in någon annanstans

Jag kommer fortsätta att tagga vilket område jag springer i, t.ex. Billingeleden eller Sörmlandsleden, så att det blir enklare för dig som kanske tänker springa där.Det mesta kommer att kretsa runt löpning, men inlägg kommer också att omfatta simning, cykling, paddling och fotopromenader. Kanske hittar jag ytterligare någon idrott under det kommande året?

Jag kommer också att uppdatera befintliga och lägga till fler sidor med diverse information. Två nya som redan dykt upp är Mina målsättningar samt  Mina bästa bilder.En ny tanke jag har är att bjuda in gästbloggare. Så vill du dela med dig av en upplevelse eller några tankar och inte har någon egen blogg så hör av dig.  Jag hoppas att vi får ytterligare ett trevligt år tillsammans!


10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack :)) Kämpa på med dina egna mål i livet (läste lite i din blogg). Efter regn kommer snö, men sedan kommer förhoppningsvis solen fram igen. Hoppas jag iallafall...

   Radera
 2. Det ä härligt at få följa dina framgångar. Tack för att du delar med dig / Dorota

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Dorota :)) Hoppas att det blir fler framgångar än motgångar kommande året...

   Radera
 3. Grattis på ett årsdagen! Din blogg hör till favoriterna.

  SvaraRadera
 4. Keep up the good spirit, det är ett nöje att läsa hos dej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det motiverar mig att fortsätta :))

   Radera