16 augusti 2013

Välkommen till min blogg!

Då jag gjort slag i saken och skaffat mig en egen blogg. Bloggen är till för dig som läser den, men är också en form av träningsdagbok och anslagstavla för mig själv. Här kommer jag att skriva om och lägga upp sådant som jag tycker är intressant och sådant som jag uppskattar att läsa om.

Det kommer mest att handla om träning och annat som händer på fritiden. Det omfattar löpning, cykling, simning, paddling mm. Jag kommer inte att skriva om kost, för jag är väldigt ointresserad av mat. Jag kommer nog inte heller lägga upp tips på specifika träningsprogram eller styrketräningsövningar, så är du ute efter sådant bör du leta efter en annan blogg. Det blir inget "quick-fix" här. Jag vill hellre sätta in träningen i en kontext, inspirera och försöka beskriva hur jag tror att allt hänger ihop.

I inläggen kommer jag främst förhålla mig till följande ämnesområden/etiketter:
 • Inspiration - reportage från trevliga turer mm eller idéer jag vill förverkliga
 • Kunskap - mina kunskaper och erfarenheter om hur kroppen fungerar, löpteknik mm
 • Planering - att sätta upp mål och planera träning och tävling
 • Race reports - reportage från tävlingar eller liknande
 • Reflektion - allmänna funderingar och iakttagelser, utvärdering
 • Recensioner -  skor, utrustning, böcker mm
 • Övrigt och annat - precis som det låter
Det kommer nog att tillkomma några ämnesområden längre fram också.

Jag har också lagt upp lite sidor med olika innehåll som jag hoppas ni ska tycka är intressant. Dessa sidorna uppdateras inte så ofta.

Jag har försökt redan före "premiären" att publicera en del inlägg och annan i bloggen, dels för att den inte ska kännas så torftig, men också för att jag ska få en uppfattning om min design. Jag kommer att utveckla den ytterligare, framförallt med fler informationssidor, men också utifrån feedback från läsare. Bläddra gärna runt i bloggen och svara sedan på enkäten. Lämna gärna en kommentar med feedback eller tips på hur jag kan utveckla bloggen.

Jag kommer inte att uppdatera bloggen varje dag, och kanske inte ens varje vecka. Jag skriver när jag har tid, och när jag har något att dela med mig av som jag tror är av intresse.

Namnet på bloggen då? Därför att jag är Miss Evil, ett smeknamn jag fick för många år sedan och som fortfarande hänger i. Jag är inte så snäll som jag ser ut ;-)


Välkommen!
 

4 kommentarer:

 1. Äntligen säger jag!Jag gillar din ärlighet och du skriver väldigt bra. Ofta har du väldigt intressanta blogg inlägg....Bra Miss Evil

  SvaraRadera
 2. Detta är riktigt bra, snygg, fräsch design och som vanligt skriver du levande och du är öppen och rak i din kommunikation. Jag ser fram emot dina kommande inlägg, för du har alltid något klokt att säga.

  Lycka till med bloggen och din fortsatta löparkarriär, i mina ögon är du redan en ultralöpare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Alice. jag ska göra mitt bästa ;-)

   Radera