08 maj 2015

Att vända motgång till något bra

Idag var det Garnisonsmästerskap 10 km. Jag var anmäld och såg på sätt och vis fram emot att springa. Inte för att prestera, utan för att få ett lite mer tempofyllt träningspass. Men efter gårdagens löpning, där jag gav upp efter 5 km eftersom det gjorde för ont i baksida lår, höft, rygg, knä, fotled osv, så sänktes målsättningen till att bara försöka ta mig runt...




Jag gick upp till Billingehus, där loppet skulle genomföras med två varv på 5:an. Jag kände redan efter de första stegen att smärtan inte var borta. Målsättningen sänktes till att kanske starta och bryta efter första varvet. Efter att ha tagit mig uppför Strupen visste jag inte ens om jag skulle starta. Visst, jag kan ju alltid bita ihop, men resultatet blir att jag får ont i minst en vecka. Och det med en kur Ipren... Så när en kollega, som också är skadad, skulle gå runt ett varv så gjorde jag henne sällskap. Det var lite surt att lämna in nummerlappen...

Inte ens snygga skor hjälpte idag...

Efter "loppet" tog jag mig en promenad på egen hand. Jag ville sitta i solen en stund och försöka komma över besvikelsen över att kroppen varit "otrogen". Jag visste att det beror på att jag stretchat dåligt under snigel-helgen, att jag inte tränat något i veckan och att jag känt mig stel och trött i ryggen. Då kommer problemen som ett brev på posten.


Liljekonvaljen är på gång


Kabbleka

Den blyga harsyran

När jag gick bakom några buskar för att kissa hittade jag en, för mig, okänd stig. Jag följde den och upptäckte ett helt nytt stigsystem. Hur kommer det sig att dessa stigar inte blivit trampade av mig tidigare??? Jag får väl se det som ett tecken. Hade jag inte misslyckats med att springa idag så hade jag kanske aldrig upptäckt detta området. Inget ont som inte för något gott med sig!

Vem bor här?

Vätteros



Lupiner

Det blir blåbär i år!

Var har denna stigen varit i hela mitt liv???

En härlig grönska

I Rhodedendrondalen


Än blommar vitsipporna



Njuta av dessa så länge de varar

Den lilla värme som kommit i veckan har verkligen satt fart på växtligheten. Så gäller det att hänga med. Våren är snart över ju!

Häggen blommar snart

Och körsbären




Kastanjens späda blad i vinden

6 kommentarer:

  1. Nej, vad trist att du har ont igen... :-((
    Kör mycket stretch och rehab nu så hoppas vi att det inte blir långvarit.

    Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bara tillfällig motgång. Det blir så när jag lutar mig tillbaka och tror att jag är frisk och hel...

      Radera
  2. Jag trodde du hade full koll på varenda stig i dina skogar :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det trodde jag också! Men trollen hade visst gömt undan några ;)

      Radera